ARÜ'den Duyurular

Bilgi Teknolojileri Sertifika Programı Eğitimi

Duyuru Tarihi : 10 Eylül 2021

Orta  Doğu  Teknik  Üniversitesi,  Sürekli  Eğitim  Merkezi  tarafından  düzenlenen  ve toplam  9  ay  sürecek  olan  25.  Dönem  Bilgi  Teknolojileri  Sertifika  Programı  8’er  haftalık  4 dönemden oluşmaktadır. Bilgisayar Mühendisliği Programlarının 8 temel dersini içermektedir. Bilgi  Teknolojileri  Sertifika  Programı  öncelikli  olarak  yaygınlaştırılmasında  yarar  görülen bilgilere  ilişkin  konularda  bir  dizi  eğitim programı  projesidir.  Bilgi  Teknolojileri  Sertifika Programı konu başlıklarıaşağıdasunulmaktadır.

1.  Modül: Bilgisayar Sistemleri ve Python Programlama, Java ile Bilgisayar Programcılığına Giriş

2.  Modül: Java ile Veri Yapıları ve Algoritmalar, Unix ile İşletim Sistemleri

3.  Modül: Veri Tabanı Yönetim Sistemleri, Yazılım Mühendisliği

4.  Modül: Web Programlama, Yazılım Geliştirme Projesi

Eğitim programıyla   ilgili   detaylara   www.sem.metu.edu.tr   internet  sayfasındanulaşılabilmektedir.