Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Online Yetenek Sınavı

Duyuru Tarihi : 21 Eylül 2020

Aday Listesine ulaşmak için Tıklayınız...

ADAYLARIN DİKKATİNE:

1. Adaylar kendilerine ayrılan saatlerde sınava gireceklerdir. Ancak herhangi bağlantı kopukluğu nedeniyle sınav saatlerinde ve günlerinde değişiklik olabilir. Bağlantı kopukluğu halinde, adayın güncel sınav tarihi ve saati mail yoluyla bildirilecektir.

2. Adayların sınavda onlıne bağlantı kuracakları, bilgisayar, tablet ya da cep telefonlarından kendileri sorumludur. Üniversitemizin sistemi gereği, IOS Apple (Telefon, tablet, bilgisayar) işletim sistemi kullanılan cihazlarda sınav için bağlantı problemi yaşanmaktadır. Bu işletim sistemini kullanan adayların, Windows veya Android işletim sistemini kullanan (Bilgisayar, tablet, cep telefonu) cihazları tercih etmelidirler.

3. Sınava girecek öğrenciler, kendilerine belirtilen sınav saatinden en az bir (1) saat öncesinde, sınava girecekleri sistemde (Bilgisayar, tablet, cep telefonu) hazır beklemeleri gerekmektedir. Sistem bağlantısı adayların maillerine gönderilecek linkle sağlanacaktır. Adayların bu konuda hazırlıklı olmaları gerekmektedir. Adayların sisteme yükledikleri cep telefonları ve mailleri sınavdan bir saat öncesinde açık olmak zorundadır. Yaşanılacak aksaklıktan aday sorumludur.

4. Adaylar Özel Yetenek Sınav Kılavuzunu Sınav öncesi dikkatlice okuyarak sınava hazırlanmalıdır.