ARÜ'den Duyurular

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

2019 – 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

Kayıt Dondurma Talebinde Bulunacak Öğrencilerin Başvuruları

31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında COVID-19 küresel salgını dolayısıyla 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile sınırlı olmak kaydıyla isteyen öğrencilerin 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde kayıtlarının dondurulmasına karar verilmiştir.

Buna göre;

1. Başvurular 30 Nisan 2020 Perşembe günü sonuna kadar elektronik ortamda alınacaktır. Başvuru için aşağıda belirtilen adres üzerinden kimlik ve öğrenci bilgileri doğrulandıktan sonra talepte bulunmak yeterli olacaktır. Öğrencilerimizden posta veya kargo yoluyla ıslak imzalı dilekçe istenmeyecektir.
  2. Talepte bulunan öğrencilerin 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde kayıtları dondurulacaktır.
  3. Kayıt dondurulan süre azami süreden sayılmayacaktır.
  4. Tez aşamasında bulunan lisansüstü öğrencilerin kayıt dondurma talepleri tez danışmanının görüşü alındıktan sonra Üniversite Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecektir.
  5. Bu süreçte tez döneminde olup azami süresi biten öğrenciler için eğitime ara verilen süre kadar ilave süre verilecektir.

Detaylı bilgiye ulaşmak ve kayıt dondurma talebinde bulunmak için