Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

Yapı İşleri Daire Başkanlığı Personeli ’’AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Programı Eğitimi’’ Sona Erdi

Duyuru Tarihi : 21 Kasım 2019

Yapı İşleri Daire Başkanlığı’nın, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) teknik desteği ile gerçekleştirdiği “AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Programı Eğitimi” yoğun bir katılımla gerçekleşti.

19- 20 Kasım tarihleri arasında AMP Yazılım Uzmanı Serdal BELEK tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitime Yapı İşleri ve Teknik İşler Daire Başkanı Yakup AKSEL, Şube Müdürü Emrah KANPOLAT, Şube Müdürü Erkan GÖRMÜŞ, Yapı İşleri ve Teknik işler Daire Başkanlığı teknik personeli ile Göle, Çıldır, Hanak, Damal ve Köprülü Belediyeleri teknik birim personelleri katıldı.

“AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Programı” lisans hakkının 3 yıllığına alındığını ifade eden Yapı İşleri ve Teknik İşler Daire Başkanı Yakup AKSEL, bu sayede Üniversitemize ortalama 150 bin TL’lik bir katkıda bulunulduğunun altını çizerek; “daha önce kullanılan programda 5 kişilik kullanıcı ile çalışabiliyordu. Bu program sayesinde kullanıcı sayısı 10 kişilik gruplar halinde çalışabilecek ve böylelikle daha fazla iş veriminde bulunabileceğiz” açıklamalarında bulundu.

Eğitimin son günü Uzman Serdal BELEK, Uzman Nurullah KARACA ve proje yazımını gerçekleştiren Pelçim TANİŞ’e teşekkür belgelerini takdim eden Rektör Prof. Dr. Mehmet BİBER, alınan program için Yapı İşleri ve Teknik İşler Daire Başkanı Yakup AKSEL’e memnuniyetlerini iletirken, verilen eğitimin de teknik personel için oldukça faydalı olduğunun altını çizdi.