ARÜ'den Duyurular

Gün İçerisinde Yaşanan İnternet Kesintisi Hakkında

Duyuru Tarihi : 02 Temmuz 2019

İlgili arıza sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi’ne yüksek hacimli saldırı gerçekleşmiştir. Söz konusu saldırı Internet hizmetini sağlayan servis sağlayıcı firmanın altyapısında soruna sebep olmuştur.
Söz konusu sorun ULAKNET kullanıcılarına yavaşlık olarak yansımıştır.

2 Temmuz 2019 tarihinde 15:05 - 15:25 saatleri arasında Ankara-İzmir ve İstanbul-İzmir omurga devrelerinde servis sağlayıcı kaynaklı kesinti yaşanmıştır. İlgili arıza sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi’ne yüksek hacimli saldırı gerçekleşmiştir.

Söz konusu saldırı Internet hizmetini sağlayan servis sağlayıcı firmanın altyapısında soruna sebep olmuştur. Söz konusu sorun tarafımıza yavaşlık olarak yansımıştır.