Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

2018 – 2019 Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Programına Kayıt Yaptırmak Üzere Başvuru Yapan 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine

Duyuru Tarihi : 06 Eylül 2018

Olası not girişi hatalarının giderilebilmesi ve mağduriyet yaşanmaması için bankaya ücret yatırılmadan önce transkript gönderilerek not ortalamasının ve kesin kayıt hakkının geçerliliğinin teyid ettirilmesi GEREKMEKTEDİR

Kontenjanlardaki ve programlara kabul edilecek bölümlerdeki değişiklikler nedeniyle ortaya çıkan gelişmeler aşağıdaki gibidir:

Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler 11.09.2018 günü mesai bitimine kadar birinci dönemin kayıt ücreti ödemesine ilişkin dekontu ve transkriptin bir kopyasını ">ibrahimokanakkin adresine göndererek kayıt yaptırabilirler. Kayıt yaptıran öğrencilerin listesi 12.09.2018 tarihinde ilan edilecektir. Bu tarihe kadar kayıt yaptırmayan öğrencilerden doğan boş kontenjanlara ön kayıt yaptıran diğer öğrencilerden not ortalaması sırasına göre yerleştirme yapılacaktır ve yine 17.09.2018 tarihinden sonra duyurusu yapılacaktır.

Daha önce duyurulan kayıt için gerekli olan belgeler listesinde yer alan evrakların tamamının asılları derslerin başlangıcında elden ya da kargo ile Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kıldıroğlu’na teslim edilecektir.

KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ