Ardahan Üniversitesi
ARÜ'den Duyurular

Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi (AUGİS)

Duyuru Tarihi : 02 Mayıs 2018

Sayın İlgili,

Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi (AUGİS), sınav organizasyonu süreçlerinin daha sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla yenilenmiştir. Önceden AUGİS kaydınız bulunsa bile, Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen merkezi sınavlarda görev alabilmek için https://augis.anadolu.edu.tr adresi üzerinden yeniden kayıt olmanız ve bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir. Kayıt işlemine başlamadan önce, https://sinav.anadolu.edu.tr/tmp/augis-kullanim-kilavuzu.pdf bağlantısından erişebileceğiniz Kullanım Kılavuzunu okumanız, işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.

Eski sistemle karşılaştırıldığında, yeni sistemde öne çıkan temel farklar ise şu şekildedir:

• Sisteme kaydedilen cep telefonu numarası ve e-posta bilgileri tekil kullanıcıya özgü olup yalnızca bir kişi tarafından kullanılabilir. Aynı cep telefonu numarasının başka bir kişi tarafından sisteme kaydedilmesi durumunda, ilgili cep telefonu numarasına sahip önceki hesap kapatılmaktadır. Benzer şekilde, aynı e-posta adresinin başka bir görevli tarafından sisteme kaydedilmesi durumunda, aynı e-posta hesabına sahip görevlinin bilgilerinden e-posta adresi silinmektedir. Bu sebeple, hesabınıza erişimde ve merkezi olarak gönderilen e-postaların tarafınıza ulaşmasında sorun yaşamamak için, sisteme kayıt esnasında mutlaka kendinize ait bir cep telefonu numarası ve e-posta hesabı kullanmanız önem taşımaktadır.

• Sınav görev kartlarına profil fotoğrafı eklenmesi planlanmaktadır. Bu sebeple sınav görev talebinde bulunabilmeniz için sisteme güncel fotoğrafınızı yüklemeniz zorunlu hale getirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.