ARÜ'den Duyurular

2018-2019 Akademik Yılı Güz/Güz-Bahar Dönemi Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları

Duyuru Tarihi : 27 Nisan 2018

Farabi Değişim Programı kapsamında 2018-2019 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar döneminde üniversitemizden giden öğrenci başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Giden  ve Gelen Öğrenci Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

1-  Öğrenci Başvuru Formu TIKLAYINIZ   (2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatılacak)

2-  Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi TIKLAYINIZ ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak )

NOT: Hesap kendinize ait Halk Bankası hesabı olacak ve  IBAN Numarası yazılacak )

3-  Öğrenci Bilgi Formu TIKLAYINIZ  ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak )

4-  Öğrenci Beyannamesi TIKLAYINIZ  ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak .)

5-  Öğrenim Protokolü TIKLAYINIZ  (Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha veya Güz+Bahar yıllık olarak 3 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurulacaktır.)

6-  Feragat Dilekçesi için TIKLAYINIZ   ( Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak 09 Mayıs 2018 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)

NOT: Gidecek olan öğrenciler tüm belgelerini 11 Mayıs 2018 mesai bitimine kadar Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmek zorundadır.