ARÜ'den Duyurular

İftar Davetiyesi

Duyuru Tarihi : 12 Haziran 2017

Üniversitemiz personeli ile toplu iftar yapılması planlanmaktadır.14 Haziran 2017 Çarşamba günü  yapılacak olan iftar yemeğine katılmak isteyen personelin 13 Haziran salı günü saat 12.00 ye kadar sksdb@ardahan.edu.tr adresine katılmak istediğini ve kaç kişi olduğunu bildirmesi gerekmektedir. (Kişi başı 25.00 TL olup, 0-6 yaş çocuk ücretsizdir.)
Çocuklara 12 TL çocuk menüsü(pilav+patates kızartma+köfte+içecek)
Çorba+anayemek+pilav+içecek+salata+tatlı)
Ayrıca merkez eski Rektörlük önünden  servis kalkacaktır.

Üniversitemiz personeli ile toplu iftar yapılması planlanmaktadır. 14 Haziran 2017 Çarşamba günü yapılacak olan iftar yemeğine katılmak isteyen personelin 13 Haziran salı günü saat 12.00 ye kadar sksdb@ardahan.edu.tr adresine katılmak istediğini ve kaç kişi olduğunu bildirmesi gerekmektedir.

Kişi başı 25.00 TL olup, 0-6 yaş çocuk ücretsizdir. (Çorba+anayemek+pilav+içecek+salata+tatlı)

Çocuklara 12 TL çocuk menüsü (pilav+patates kızartması+köfte+içecek)

Ayrıca merkez eski rektörlük önünden  servis kalkacaktır.

İftar yemeği yapılacak mekan katılımcılara ayrıca mail atılacaktır. (bilgi için dahili 1204)