21 ARALIK 2016

ARÜ, AB İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NIN OPERASYON TEKLİF ÇAĞRISI’NA YANIT VERDİ

ÇILDIR MYO’DAN  ‘‘ŞEHİTLERE SAYGI VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ ’’

Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Çıldır Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerimize saygı gösterme ve destek verme amacıyla dün Çıldır ilçesinde ‘‘Şehitlere Saygı ve Güvenlik Güçlerine Destek’’ yürüyüşü düzenledi.

Çıldır Meslek Yüksekokulu önünden başlayıp, 7. Sınır Tabur Komutanlığı önüne kadar süren yürüyüşe çok sayıda öğrenci ve vatandaş katılarak, desteklerini sundu. Güvenlik güçlerine duydukları vefayı ve sevgiyi dile getiren öğrencileri, Tabur Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Ali Çetin karşılayarak, yürüyüşün kendilerini mutlu ettiğini ve terörün, nereden gelire gelsin savuşturulacağını ifade ederek yürüyüşe katılanlara teşekkür etti. Yürüyüşe destek veren Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’nun, Tabur Komutanına Türk Bayrağı hediye ederek desteklerini dile getirdi. Bayrak tesliminin ardından öğrenciler adına basın açıklaması gerçekleştiren Doğukan Aydemir, Çıldır kaymakamı Tamer Kılıç ve Çıldır Belediyesi Başkanı Kemal Yakup’a yürüyüşü destekledikleri için teşekkür ederek, ‘‘ Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı süreçte güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu bildirmek istiyoruz. En zor koşullarda görev yapan güvenlik güçlerimize minnettarlığımızı dile getiriyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa ve milletimize başsağlığı diliyoruz.’’ şeklinde konuştu. Basın açıklamasının ardından yürüyüş istiklal marşının okunmasıyla son buldu.