ARÜ Kalkındırma Vakfı Öğrencilerimize İftar Verdi

19 MART 2024

Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı tarafından, Ardahanlı hayırsever iş insanı, akademisyen, siyasetçi ve bürokratlardan oluşan üyelerimizin destekleriyle Ramazan Ayı boyunca Üniversitemiz merkez kampüs ve ilçelerinde okuyan toplam 4.000 öğrenciye verilecek iftar yemeğinin ilki dün düzenlendi. Üniversitemiz yerleşkesinde bulunan İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğrenci Yemekhanesindeki iftar programına yaklaşık 400 öğrencimizle birlikte Rektörümüz ve Ardahan Üniversitesini Kalkındırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve ARÜ Kalkındırma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Çetin Demirci, Ardahanlı İş İnsanı ve Vakıf Mütevelli Heyet Üyesi Polat Nalbant, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı katıldı.