Üniversitemizde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Kutlandı

08 MART 2024

Üniversitemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yenisey Fikir Sanat Kulübü, Ardahan Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü iş birliğiyle çok sayıda akademisyenimiz, öğrencimiz ve vatandaşların katıldığı çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Aşık Şenlik Kültür Merkezinde düzenlenen programa; Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Barosu Başkanı Av. Murat Yolcu, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mahmut Çetinkaya, diğer il protokol üyeleri, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras katıldı. Program ilk bölümünde Ardahan’da Kadın Olmak konulu video gösterimi yapıldı. Ardından Kafkaslara Açılan Kapıda Kadın Olmak Söyleşisi gerçekleştirildi. Söyleşide; Fidan Atmaca, Meryem Akpınar ve Songül Çelik başarı hikayelerinden bahsetti. Müzik dinletisinin ardından konuklar fuaye alanında açılan Kadın ve Şehir Fotoğraf Sergisini gezdi.

Üniversitemizde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Kutlandı

Üniversitemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yenisey Fikir Sanat Kulübü, Ardahan Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü iş birliğiyle çok sayıda akademisyenimiz, öğrencimiz ve vatandaşların katıldığı çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Aşık Şenlik Kültür Merkezinde düzenlenen programa; Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Ardahan Barosu Başkanı Av. Murat Yolcu, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mahmut Çetinkaya, diğer il protokol üyeleri, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras katıldı. Program ilk bölümünde Ardahan’da Kadın Olmak konulu video gösterimi yapıldı. Ardından Kafkaslara Açılan Kapıda Kadın Olmak Söyleşisi gerçekleştirildi. Söyleşide; Fidan Atmaca, Meryem Akpınar ve Songül Çelik başarı hikayelerinden bahsetti. Müzik dinletisinin ardından konuklar fuaye alanında açılan Kadın ve Şehir Fotoğraf Sergisini g