ARÜSEM Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

23 ŞUBAT 2024

Ardahan Valiliği ile Üniversitemiz arasında öğrencilere yönelik sosyal, sanatsal, sportif faaliyetlerin uygulanmasını kapsayan “Eğitimde İş” protokolü, Vali Hayrettin Çiçek ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber arasında imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Üniversitemiz Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM) bünyesinde gerçekleştirilen protokol kapsamı da MEB öğrencileriyle üniversite öğrencileri arasında sosyal, sanatsal, sportif faaliyetleri planlamak ve ildeki diğer öğrencilerin buluşmasını sağlamak amacıyla “Eğitimde İş” programı uygulamaya konuldu.  ARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Özlem Eştürk, imzalanan protokol ile aynı zamanda Ardahan içinde görev yapan öğretmenlerin motivasyonlarını artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla il dışından ve il içinden uzmanlar getirilerek öğretmen buluşmalarının sağlanmasının amaçlandığını belirtti.