Nihat Delibalta Göle MYO’da Resim Çalıştayı Düzenlendi

07 ARALIK 2023

Ardahan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Semra Çevik küratörlüğünde ve son sınıf öğrencilerinin katkısıyla “Cumhuriyet’in Yüzüncü Yılı Perspektifinde Resim Çalıştayı” Nihat Delibalta Göle MYO’da gerçekleştirildi. Resim bölümü öğrencileri Aslı Sude Karakoç, Bingöl Yaman, Birsel Bilen, Ceyhun Çalışkan, Ceylan Balcı, Hayal Akın, Merve Başak, Ozan Çimli, Raiba Bükrek, Sidar Arslan, Songül Samurkaya, Yunus İlhan, Zerda Çoksu ile yükseklisans öğrencisi Eda Baysan ve Çevik tarafından günboyu üretilen resimler fuaye alanında saat 15.00’te sergilendi. Serginin açılışına Göle Belediye başkanı İlhan Gültekin, Göle Ziraat Odası Başkanlığı Genel Sekreteri Sinan Cem Budak, MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bora Topal, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Çalıştay kapsamında, yüzüncü yıl ve güncel konularda eserler üretildi. Sergide ifadeci, izlenimci, soyut ve grafiksel olmak üzere toplam 12 resim ve fuaye duvarına 100. yıl logosu çalışıldı. Açılış sonrasında sergi gezildi. Katılım belgesi sunumu ve yapılan ikramın ardından çalıştay son buldu. MYO Müdürü Topal çalıştayın gerçekleşmesinde katkı sunan başta Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı ile destekte bulunan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Sergi 15 Aralık Cuma gününe kadar MYO fuaye alanında sanat severlerin ziyaretine açık kalacak.