Üniversitemiz, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yıl Dönümü Etkinliklerine Katıldı

30 EKİM 2023

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yıldız, birbirinden farklı organizasyonlarla ilimizde gerçekleştirilen ve büyük bir coşku içinde kutlanan Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yıl Dönümü etkinliklerine katıldı. Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başlayan kutlamalar, Valilik makamında tebriklerin kabul edilmesiyle devam etti. Vali Hayrettin Çiçek’in tebrikleri kabulünün ardından Kongre Caddesinde düzenlenen tören programına geçildi. Törende şiirler okundu, türküler seslendirildi. Komandoların silahlı gösteri yaptığı törende, halk oyunları gösterileri sunuldu. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin de verildiği kutlama programı geçit töreni ile sona erdi. Akşam gerçekleştirilen "Bayraklı Yürüyüş" etkinliğine ise Yeşilay, Kızılay,  Spor ve Gençlik Tarih Topluluğu kulüplerimiz ile personelimiz katıldı.