Fakülte Sayımız 7’ye Yükseldi

15 EYLÜL 2023

Üniversitemiz, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bilimsel ve akademik altyapı yeterliliğini tamamlayarak Fakülte başvurusunda bulundu. Başvurumuz neticesinde 14 Eylül 2023 Tarihli ve 32310 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Fakülte ile Yüksekokul Kurulması ve Kapatılması Hakkında Karar” ile Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatıldı ve yerine Spor Bilimleri Fakültesi kuruldu. Bu karar ile birlikte sürekli büyüme hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Üniversitemizin fakülte sayısı 7’ye yükseldi.  Bu süreçte emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz. Spor Bilimleri Fakültemiz, Üniversitemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.