Ulusal Staj Programı Kapsamında Öğrenciler Üniversitemizde Stajlarına Başladı

13 TEMMUZ 2023

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı kapsamında Üniversitemizde öğrenciler stajlarına başladı.
T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı’na Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapan ve Ardahan Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KM) tarafından staj teklifinde bulunulan 11 öğrenci 10 Temmuz 2023 tarihinde stajlarına başladı. KM Öğr. Gör. Şuheda Kaya stajyerlere staj süreçleri ile ilgili bilgiler verdiği ve staj yapacakları yerleri açıkladığı bir toplantı gerçekleştirdi. Devamında başarılı bir staj süreci geçirmeleri temennisinde bulunarak toplantı sonlandırıldı. Toplantıdan sonra stajyerler staj yapacağı birimlere giderek stajlarına başladı.