İleri Teknolojilerde Çalışmalar Dergisi (JSAT) Yayın Hayatına Başladı

10 TEMMUZ 2023

İleri Teknolojilerde Çalışmalar Dergisi (JSAT)’nin ilk sayısı yayımlandı. Yayıncı kuruluşu Ardahan Üniversitesi olan Journal of Studies in Advanced Technologies (JSAT)-İleri Teknolojilerde Çalışmalar Dergisi; bilimsel ve hakemli bir dergi olup disiplinlerarası çalışmaları teşvik eden, Mühendislik ve Fen Bilimlerinin ilgili alanlarını kapsayan, çalışma türü olarak özgün araştırma makaleleri ve derlemeleri kabul eden, yazım dili için Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki seçenek sunan açık erişimli bir dergidir.

JSAT, Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez elektronik ortamda yayınlanmaktadır. Dergimizde, makale yayınlama ve yayınlanan makalelere erişim süreçlerinde herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Dergimizin ilk sayısı 2023 yılının Haziran ayında yayımlanmıştır. Aralık 2023 sayısı için makale kabulüne başlanmıştır.

Araştırmacılar çalışmalarını https://dergipark.org.tr/tr/pub/jsat adresinden dergi sistemine yükleyebilmektedir.