Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayabek Bainiyazov’a Veda Yemeği

04 TEMMUZ 2023

Üniversitemiz İnsani Bilimler ve Edebiyatı Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ayabek Bainiyazov için Derya Samancı Öğrenci Yaşam Merkezi’nde veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine üniversitemizin çeşitli birimlerinden çok sayıda akademik ve idari personelimiz katıldı. Yemeğin ardından etkinliği düzenleyen İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi’nin dekanı Prof. Dr. Musa Duman, 8 yıldır üniversitemize özveriyle sunduğu hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Ayabek Bainiyazov’a teşekkür ederek Teşekkür Belgesi ve hediye takdiminde bulundu. Ayrıca Lisansüstü Eğitim Enstitü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Şenel’de enstitü adına Teşekkür Belgesi takdim ederek şükranlarını iletti. Ardahan Üniversitesi olarak Prof. Dr. Ayabek Bainiyazov hocamıza bundan sonraki görev yeri olan ülkesi Kazakistan’daki Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi’nde başarılar diliyoruz.