ARÜ Ailesi Bayramlaşma Merasiminde Bir Araya Geldi

Ardahan Üniversitesi ailesi, Kurban Bayramının ardından düzenlenen ve bir gelenek haline gelen bayramlaşma merasiminde bir araya geldi. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Yenisey Konukevi’nde törene katılan tüm personelimizle tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma programı ikram ve çay eşliğinde yapılan sohbetlerle sona erdi.

ARÜ Ailesi Bayramlaşma Merasiminde Bir Araya Geldi

03 TEMMUZ 2023

Ardahan Üniversitesi ailesi, Kurban Bayramının ardından düzenlenen ve bir gelenek haline gelen bayramlaşma merasiminde bir araya geldi. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ve Genel Sekreterimiz Kubilay Aras, Yenisey Konukevi’nde törene katılan tüm personelimizle tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma programı ikram ve çay eşliğinde yapılan sohbetlerle sona erdi.