Rektörümüz AÜB Üniversite Tanıtım Fuarının Malatya’daki Açılışına Katıldı

17.05.2023

Üniversitemiz, Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı kapsamında beşinci il olan Malatya’da yerini aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber öncelikle Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli’yi ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra fuarın açılış töreninin ardından üniversitemiz standını ziyaret eden Rektörümüz, öğrencilerle sohbet etti. Fuar alanında bulunan Malatya Valisi Hulusi Şahin, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ve Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’da ARÜ standına ziyarette bulundular.