Üniversitemiz Gençlerimizle Buluşmak İçin Geçen Yıl Çıktığı Anadolu Turuna Yeniden Start Verdi

05 MAYIS 2022

Üniversitemiz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Amasya, Elazığ, Erzincan, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Malatya, Sivas, Tokat ve Yozgat illerimizde bulunan üniversitelerin katılımıyla kurulan ve Dönem Başkanlığı Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından yürütülen Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB), 2023 yılı “AÜB Üniversite Tanıtım Fuarları” organizasyonuna katılım sağladı. Bugün Kayseri’de startı verilen fuar sırasıyla; Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Malatya, Elâzığ, Erzincan, Sivas, Tokat ve Amasya illerinde düzenlenecek. YKS’ye girecek öğrencilerin Üniversitemizi tanımaları ve tercih etmelerine katkı sağlayacak olan organizasyon 26 Mayıs 2023 tarihinde Amasya’da sona erecek.