Üniversitemiz ile Ardahan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Ardahan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında eğitim ve iyileştirme faaliyetlerine ilişkin protokol imzalandı. Protokol, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut ve Denetimli Serbestlik Müdürü Mustafa Okur tarafından imzalandı. Protokol toplantısında Hâkim Ensar Seyhan, Hâkim Burak Hekim, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ile Dr. Arzu Kılıç Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM) Müdürü Doç. Dr. Özlem Eştürk’de yer aldı. Protokol; yükümlülerin dış dünyaya uyumlarını sağlamak, yeniden suç işlemelerini engelleyici etkenleri güçlendirmek, sosyalleşmelerini teşvik etmek ve toplumu suça karşı korumak suretiyle sorumluluk taşıyan bir yaşam biçimine uymalarını kolaylaştırmak amacıyla imzalandı.

02 MAYIS 2023