ARÜ’de Depremzedeler için Yemek Organize Edildi

27 ŞUBAT 2023

Ülkemizde yaşanan depremin açtığı yaraları sarmak için yardım faaliyetleri ve çalışmalarda bulunan Üniversitemiz, bu sefer deprem bölgesinden gelen misafirlerimize psikososyal destek sağlamak amacıyla yemek programı organize etti. Üniversitemiz imkanlarıyla deprem bölgesinden getirilen 16 aile toplam 80 depremzede misafirlerimizle Yenisey Konukevi’nde bir araya gelindi. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Genel Sekreterimiz Kubilay Aras ve Üniversitemiz personelinin de yer aldığı akşam yemeği ardından dualar edildi. Daha sonra çocuklara hediyeler verildi ve Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri çocuklarla eğlenceli etkinliler gerçekleştirdi. Rektörümüz, depremzedelerle sohbet etti ve her konuda Üniversite olarak yanlarında olduğumuzu belirtti. Ardahan Üniversitesi olarak bu zor günlerin bir an önce geçmesini temenni ediyor, bu amaçla çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade etmek istiyoruz.