Rektör Yardımcımıza Hayırlı Olsun Ziyareti

26 HAZİRAN 2020

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldız, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı olarak asaleten göreve başladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber başta olmak üzere; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şeref Kılıç, Genel Sekreter Vekili Öğr. Gör. Kubilay Aras, Personel Daire İşleri Başkanı Filiz Vural, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Çağrı Coşkun, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Havva Vanlı, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kahraman Ayırkan, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Evrin Yıldız, Bilgi İşlem Daire Başkanı Yavuz Kepenek, Yapı İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Erkan Görmüş ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Yaşar Öztürk, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.