Üniversitemizde YKS Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

19 HAZİRAN 2020

Yenisey Konukevi öğle yemeğini kampüsümüzde bulunan ormanlık alanda verdi. Yemek servisi için çadır kurulan alanda sosyal mesafe kurallarına uyuldu. Yenisey Konukevi tarafından ormanlık alanda hafta sonları kahvaltı hizmeti de sunulacaktır.

2020 YKS Sınavı öncesinde sınavların kurallara uygun ve güven içerisinde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla İl Sınav Koordinasyon Kurulu toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber başkanlığında Üniversitemiz senato toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı; Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Özdem, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şeref Kılıç, Nüfus Müdürü Şengül Gök, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akın Koç ve Sağlık Müdürü Dr. Erkan Özdemir’in katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Rektör Yardımcımız ve ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Şeref Kılıç tarafından sınav güvenliği ve pandemi nedeniyle alınacak olan önlemler doğrultusunda sunum yapıldı. Yapılan sunum üzerinden pandemi kapsamında alınan  tedbirler ve uyulması gereken hususlar değerlendirildi.