Eski Bakan ve Milletvekillerinden Rektörümüze Ziyaret

14 MART 2020

Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ile 26. Dönem Ak Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, Ardahan programı kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i makamında ziyaret etti. Milletvekillerinin yanı sıra; Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu ile Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Polat konuklar arasında yer aldı. Rektörümüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkürlerini sundu. Gündem konularının konuşulduğu ziyarette, Rektörümüz misafirlerine Üniversitemizin çalışmaları ve projeleri hakkında genel bilgi verdi. Ziyaretin ardından misafirler ve Rektörümüz, Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile İŞKUR desteğiyle faaliyete geçen kursun açılış törenine katıldı.