Yeni Tezli Yüksek Lisans Programlarımız Üniversitemize Hayırlı Olsun

13 MART 2020

Ardahan Üniversitesi Rektörlüğünün, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde disiplinler arası eğitim vermek üzere Biyoteknoloji Anabilim Dalı kurularak bu anabilim dalına bağlı Biyoteknoloji Tezli Yüksek Lisans Programı açılması konusunda teklifi ile Sanat Tarihi Tezli Yüksek Lisans Programı ve Sosyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı açılması konusundaki teklifleri 04.03.2020 tarihli Yüksek Öğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 25/12/2014 tarihli Yüksek Öğretim Genel Kurul kararı dikkate alınarak, Lisansüstü Eğitim-Öğretim Enstitülerinin Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliği’nin 4. , 7. ve 5/d maddeleri uyarınca söz konusu teklifler uygun görülmüştür. Üniversitemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.