BESYO  “Genel Değerlendirme Toplantısı” Düzenledi

11 MART 2020

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından, bahar yarıyılı akademik açılışı dolayısıyla, “Genel Değerlendirme Toplantısı” düzenledi. Hoca Ahmet Yesevi konferans salonunda düzenlenen toplantıya; BESYO Müdürü Doç. Dr. Gökhan Acar, Müdür Yardımcıları; Dr. Öğr. Üyesi Murat Aygün, Öğr. Gör. Sürgün Kılıç, akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı. Doç. Dr. Acar toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında BESYO’nun hedefinin; genç ve nitelikli akademik kadrosuyla, kaliteli eğitim anlayışı çerçevesinde, başarılı spor eğitmenleri ve sporcular yetiştirmek olduğunu ifade etti. BESYO’nun interdisipliner bir yapıda olduğunu vurgulayan Doç. Acar, öğrencilerin mezun olduğunda; tıptan, sosyal bilimlere kadar her alanda bilgiyle donatılmış olacaklarını belirtti. Başarılı bir kariyere sahip olmak için yapılması gerekenlere değinen Doç. Acar, planlamanın en önemli safha olduğunu vurguladı.  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’le projeler konusunda bilgi alışverişinde bulundukları söyleyen Doç. Dr. Gökhan Acar, bu doğrultuda; ODTÜ’den görevlendirme yoluyla öğretim üyesi talep edeceklerini ifade etti. İl Jandarma Komutanlığı ile görüştüklerini dile getiren Doç. Acar, Jandarma Komutanlığı ve Üniversitemiz iş birliğinde, “Arama Kurtarma Koordinatörlüğü” kuracakları bilgisini paylaştı. Tırmanış ve kano kursları açmayı planladıklarını dile getiren Doç. Acar, konuşmasının sonunda BESYO’nun her alanda daha aktif ve verimli olması için her türlü adımı atacaklarını belirtti.