Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, Üniversitemizi Ziyaret Etti

27 ŞUBAT 2020

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet, Üniversitemizi ziyaret etti. Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Yeni Hizmet Binası açılışını gerçekleştirmek üzere Ardahan’a gelen Başkan Yalçın, program kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, konuklarına Ardahan Üniversitesi hakkında bilgiler verdi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Rektör Biber’e teşekkürlerini sunarak, çalışmalarında başarılar diledi. Üniversitemiz idari personelinin de katıldığı nezaket ziyareti, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.