Rektörümüz, DAKAF’20 Hazırlık Toplantısına Katıldı

7 OCAK 2020

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’20) hazırlık süreci ve iş planı değerlendirme toplantısına katıldı. Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleştirilen toplantıya; Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Van Yüzüncü yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri, Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ ile üniversitelerden çok sayıda akademisyen katıldı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda ve Atatürk Üniversitesi ev sahipliği ile on bir bölge üniversitesinin ortaklığında düzenlenecek Doğu Anadolu Kariyer Fuarında kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, meslek odaları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları yer alacak. DAKAF’20  hazırlık toplantısı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.