İl Emniyet Müdürlüğü’nden Bilgilendirme Sunumu

25 ARALIK 2019

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürlüğü tarafından Mühendislik Binası Konferans Salonu’nda Meslek Yüksekokulu öğretim planı içerisinde okutulan  “Üniversite Kültürü” dersi kapsamında Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü’nce sunum organizasyonu yapıldı. Yapılan sunumda polis birimleri hakkında detaylı bilgilere değinilerek; kişisel haklar, suçun önlenmesi, siber suçlar konularında öğrencilerin soruları alınarak, açıklayıcı videolarla yanıtları verildi. Siber zorbalığa maruz kaldıklarında izlemeleri gereken yollar ayrıntılı şekilde anlatılarak sessiz kalınmaması tavsiyesinde bulunuldu. Program teşekkür belgesi takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.