“AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Programı Eğitimi” Tamamlandı

22 KASIM 2019

Üniversitemiz Yapı İşleri Daire Başkanlığı’nın, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) teknik desteği ile gerçekleştirdiği “AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Programı Eğitimi” yoğun bir katılımla gerçekleşti. 19- 20 Kasım tarihleri arasında AMP Yazılım Uzmanı Serdal BELEK tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitime; Yapı İşleri Daire Başkanlığı idari ve teknik personeli ile Göle, Çıldır, Hanak, Damal ve Köprülü Belediyeleri teknik birim personelleri katıldı. Üniversitemiz “AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Programı” lisans hakkını 3 yıllığına satın alarak, bütçesine ortalama 150 bin TL’lik bir katkı sağladı. Daha önce kullanılan programda 5 kişilik kullanıcı ile çalışma sağlanırken, yeni program sayesinde kullanıcı sayısı 10 kişilik gruplar halinde çalışabilecek ve böylelikle daha fazla iş verimi sağlanmış olacak. Eğitimin son gününde Yapı İşleri Daire Başkanlığı ile SERKA yetkililerine Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.