ARÜ S.B.M.Y.O. Minik Öğrencilerle Yeniden Buluştu

12 KASIM 2019

Ardahan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli tarafından Ardahan’a bağlı Binbaşar köyü, “Binbaşar İlkokulu” ile Tunçoluk köyü, “Şehit Er Güven Yılmaz ilkokuluna” ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan ziyaret kapsamında  ARÜ S.B.M.Y.O. ekibi,  okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sevgi ve heyecanla karşılandı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ziyarette personelimiz, köy okullarında eğitim gören minik öğrencilerle buluşup kucaklaştı. Personelimiz, hediye götürdüğü minik öğrencilerle kitap okuyup, oyunlar oynadı. Öğrenciler ise heyecanlarını şiirler okuyarak dile getirdi. S.B.M.Y. Müdürü Öğr. Gör. Kubilay Aras minik öğrencilerle gönül köprüsü kurmak istediklerini ve bu kapsamda birçok sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini, gerçekleştirmeye de devam edeceklerini belirterek miniklerle sohbet etti. Aras “ARÜ S.B.M.Y.O. personelleri olarak çeşitli köy okullarına dört yıldır ziyaretlerde bulunarak yardım kampanyaları düzenlediklerini ve bu çalışmaları her yıl güçlendirerek sürdürmeye devam edeceklerini bu kampanyaların gerçekleşmesinde emeği geçen bütün akademik ve idari personele teşekkür ettiğini belirtti.