ARÜ, Fidanları Toprakla Buluşturdu

11 KASIM 2019

Üniversitemiz, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerine katıldı. Posof ilçesinde ve Üniversitemiz yerleşkesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine; Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Garnizon ve Tugay Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Posof Kaymakamı Murat Mete, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Posof Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. Yerleşkemizde gerçekleştirilen etkinliğe ise;  Rektörümüzün Eşi Selma Biber Hanımefendi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreterimiz Hadi Gergit, Genel Sekreter Yardımcımız Ercan Mermer, Daire Başkanlarımız, akademik-idari personel ve öğrencilerimiz katıldı.

81 ilde ve 2023 noktada gerçekleşen “Geleceğe Nefes ” kampanyası çerçevesinde 11 milyon fidan dikme etkinliğine destek amacıyla, 200 adet huş, 200 adet mavi ladin ve 250 adet sarı çam, Üniversitemiz Kampüs alanı içerisinde geleceğe nefes olması umuduyla toprakla buluşturuldu.