Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Ardahan Üniversitesi’nde

1 TEMMUZ 2019

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında oluşturulan, “Ardahan Üniversitesi Değerlendirme Takımı” Üniversitemize gelerek çalışmalarına bugün başladı. Takım Lideri Prof. Dr. Metin Doğan  (Yıldırım Bayazıt Üniversitesi) öncülüğünde gerçekleştirilen programa takım üyeleri; Prof. Dr. Asaf Varol (Fırat Üniversitesi), Prof. Dr. Ayşegül Durak (Ankara Üniversitesi), Prof. Dr. Nazım Elmas (Giresun Üniversitesi) ile Prof. Dr. Ali Bilgin (Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi) eşlik etti.  Üniversitemiz Kurul Kalite Komisyonu, Senato ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Senato Odasında toplantı gerçekleştiren Değerlendirme Takımı, daha sonra sırasıyla: dekanlar, yüksekokul yöneticileri, akademik personel, daire başkanları ile seçilen idari birimlerde bulunan personelle görüşme gerçekleştirdi. Değerlendirme Takımı gün sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber’i ziyaret ederek durum değerlendirmesinde bulundu. Program, dış paydaşlar ile yarın yapılacak olan toplantıyla devam edecek.