ARÜSEM İlk Mezunlarını Verdi

18 MAYIS 2019

Ardahan Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARÜSEM) tarafından düzenlenen ve beş hafta süren “Yabancılara Türkçe Eğitimi Sertifika Programı” ilk mezunlarını verdi. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar için ARÜSEM binasında sertifika töreni düzenlendi. Törene katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, toplum hizmetine sunulan eğitim programları sayesinde ARÜSEM’in Üniversitemiz ile halkımızı bütünleştirme noktasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, bilgi ve birikimin toplumla paylaşılmasının bireylerin mesleki becerilerinin ve yaratıcılıkların gelişmesine katkı sağlayacağını ifade etti.  Sertifikalarını; Rektörümüz, ARÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kılıç ve eğitmenlerin elinden alan katılımcılar, tören sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.