“104. Yılında Çanakkale Ruhu” Konulu Konferans Düzenlendi

19 MART 2019

Üniversitemiz Rektörlüğü ile Ardahan Valiliği tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anma programı kapsamında, “104 Yılında Çanakkale Ruhu” konulu konferans düzenlendi. Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, il protokol üyeleri, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. Erciyes Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Enstitüsü Öğr. Gör. Ahmet Nedim Kilci’nin misafir konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Çanakkale Zaferini kazandıran ruh, azim ve irade üzerine önemli konulara değinildi. Görüntülerle desteklenen ve Çanakkale savaşının çeşitli safhalarına ait olayların tahlil edildiği konferans yoğun ilgi gördü. Konferans, katılımcılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.