Rektör Biber, Bakan Kurum’u Karşılama Törenine Katıldı

19 MART 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimizi ziyaret etti.  Bakan Kurum;  Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Kemal Kırış, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selçuk Özdem, siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından karşılandı. Ardahan Valiliği ve Ardahan Belediye Başkanlığı ziyareti sonrası Bakan Kurum, çarşı esnaflarını ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ziyaret sonrası Bakan Murat Kurum, kanaat önderleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Bakan Kurum, kendi onuruna verilen akşam yemeğine katıldıktan sonra Kars’a hareket etmek üzere ilimizden ayrıldı.