“18 Mart Çanakkale Zaferi” Konserle Kutlandı

19 MART 2019

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Müziği Temel Bilimler Bölümü tarafından, Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümü vesilesiyle “Değişmeyen Ruh Çanakkale” konseri verildi. Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda dün akşam gerçekleştirilen konsere; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcısı Şakir Aydoğan, Genel Sekreter Hadi Gergit, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı. Çanakkale türkülerinin seslendirildiği konserde dinleyiciler duygu dolu anlar yaşadı. Konser sonunda Kampüs Cami İmam Hatibi Yavuz Selim Özarslan, ahirete irtihal eden gazilerimiz ve Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua okudu. Program bitiminde Rektörümüz emeği geçenlere teşekkürlerini iletirken, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla andı.