Üniversite Rektörümüzden Teşekkür Belgesi

5 MART 2019

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, idari personelimizle bir araya gelerek başarılı çalışmaları için teşekkür belgesi takdim etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreter Hadi Gergit, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Yenisey Konukevi personeli ile Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli katıldı. Rektörümüz, 14-17 Şubat tarihleri arasında Üniversitemizde gerçekleştirilen Rektörler Toplantısı, 22-22 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen 100. Yılında Ardahan Kongreleri Uluslararası Sempozyumu ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ardahan ilimizi ziyaretleri sırasında göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı personelimizi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.