21 Ocak 2019

Üniversitemizde Veda Yemeği Düzenlendi

Üniversitemiz İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Mustafa Karabıyıkoğlu’nun emekli olması münasebetiyle veda yemeği düzenlendi. ARÜ Yenisey Konukevinde geçen cuma günü düzenlenen veda yemeğine; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreterimiz Hadi Gergit ile Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı. Yemekte konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydoğan, akademisyen olarak üniversitemize verdiği emeklerden dolayı kıymetli hocamız Mustafa Karabıyıkoğlu’na teşekkür ederek, sağlıklı ve huzurlu dolu bir emeklilik hayatı geçirmesi temennisinde bulundu. Konuşmasının ardından Rektör Yardımcımız Aydoğan, Mustafa Karabıyıkoğlu’na plaket takdiminde bulundu. Veda yemeği, Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenlerince hazırlanan ve emekli hocamızın resmedildiği bir tablo ile diğer hediyelerin takdim edilmesinin ardından sona erdi.