Milli Sporcularımız,  Lise Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

8 OCAK 2019

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde yürütmüş olduğu, “Şampiyonlarla Buluşuyorum” projesi kapsamında, Milli Güreşçilerimiz Cenk İldem ve Osman Yıldırım, Üniversitemiz ev sahipliğinde, Yunus Emre Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrencilerle buluştu. Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda bugün gerçekleştirilen panele: Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Spor Bakanlığı il temsilcileri, öğretmen ve lise öğrencileri ile Üniversitemiz akademik-idari ile öğrencilerimiz katıldı. Spor dallarına ilişkin bilgiler vermek ve öğrencileri spora yönlendirmek maksadıyla gerçekleştirilen programda, şampiyon güreşçiler öğrencilerin merak ettiği konulara ilişkin sorularını yanıtlayarak, güreş sporu hakkında bilgi verdi. Panel sonunda sporculara plaket takdimi yapıldı. Milli güreşçiler Cenk İldem ve Osman Yıldırım panelin ardından, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan’ı makamlarında ziyaret etti. Rektörümüz, milli gururumuz İldem ve Yıldırım’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.