24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

23 KASIM 2018

Üniversitemiz, Ardahan Valiliği ve Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte organize edilen, “24 Kasım Öğretmenler Günü”  programı dün gerçekleştirildi. Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda yapılan programa, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Rektör Yardımcımız Şakir Aydoğan, Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlu, akademik-idari personel ve öğretmenler katıldı.  İl Milli Eğitim Müdürü Çerkezoğlu, şehit öğretmenlerimiz ile ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anmak için bu programı düzenlediklerini söyledi. Programa konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceval Kaya, toplumların müreffeh seviyeye ulaşabilmesi için nitelikli eğitimin şart olduğunun altını çizerek,  milletçe geleceğimizi garantiye alma noktasında en büyük rolün öğretmenlere düştüğünü belirtti. Programın ardından öğretmenlere çiçek dağıtıldı.