‘Teyo Emmi’ Kahkahaya Boğdu

22 KASIM 2018

‘Teyo Emmi’ lakaplı Erzurumlu ünlü komedyen Cumhur Seval, dün akşam Seyr-i Âlem Sahnesi tarafından hazırlanan, ‘Teyo TV’ isimli tiyatro oyunu ile izleyicilerle buluştu. Üniversitemiz Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen gösteri, seyirciler tarafından yoğun ilgi gördü.  Cumhur Seval, kendisini izleyenleri doyasıya güldürürken aynı zamanda toplumsal mesajlar vermeyi de ihmal etmedi. Tiyatro oyununu, Ardahan Valisi Mehmet Bilmez, Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şakir Aydoğan, Genel Sekreterimiz Hadi Gergit, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Üniversitemiz akademik-idari personeli ile öğrenciler izledi. Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, tiyatro gösterisinin ardından emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak, Cumhur Seval’den gösterinin önümüzdeki dönemde tekrar icra edilmesini istedi.