Rektörümüz Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısına Katıldı

20.09.2018

Üniversitemizde 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla, öğrencilerimiz için alınacak tedbirler kapsamında “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi. Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Jandarma Komutanı Selçuk Özdem,  KYK ( Kredi Yurtlar Kurumu ) temsilcileri ile diğer kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı. Toplantıda, her yıl öğrenci sayısını arttıran Üniversitemiz açısından nitelikli eğitim temelinde, huzur ve güven ortamının devamının sağlanması noktasında alınacak olan gerekli güvenlik tedbirleri konuşuldu. Toplantı, huzurlu bir eğitim-öğretim dönemi geçirilmesi temennisiyle sona erdi.