01.08.2018

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Cumhuriyet Başsavcısından Rektörümüze Veda Ziyareti

Ardahan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Turgutalp ile Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yıkılmaz, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e veda ziyaretinde bulundular. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Biber’e; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan eşlik etti. Ardahan’da görev süreleri dolan Mahkeme Başkanı Turgutalp’in yeni görev yeri Tokat, Başsavcı Yılmaz’ın ise Ankara olduğu belirtildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Biber, yeni görev yerlerinde kendilerine başarılar diledi. Hatıra fotoğrafı çekimi ve hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.