06.06.2018

Üniversitemiz Aday Memurları Yemin Etti

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından 21.05.2018 ile 30.05.2018 tarihleri arasında uygulanan, “Hizmet İçi Eğitim Programı” sonunda yapılan sınavda başarılı olan aday memurlarımız bugün yemin etti. Rektörlük makamında düzenlenen törende Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber’e; Genel Sekreter Hadi Gergit ile Personel Daire Başkanı Vekili Filiz Vural eşlik etti. Rektör Prof. Dr. Biber memurlara başarılar temenni ederek, “ Ardahan’ı ikinci memleketiniz olarak görün ve bu şehrimizi kalkındırmak için bizlere yardımcı olun. Ardahan Üniversitesi olarak sizden ricamız, görevinizi layıkıyla yerine getirerek, Üniversitemizi büyütmede katkı sağlayın.” şeklinde konuştu. Yemin töreni, Rektör Prof. Dr. Biber’in memurlarımız ile sohbet etmesiyle sona erdi.