17.05.2018

Rektör Biber: ‘‘Ardahan’a vefa borcumuzu, daha çok çalışarak, şehrin kalkınmasını sağlayacak projeler üreterek, ödemek zorundayız.’’

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Üniversitemiz’e yeni atanan akademik personellerimiz, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber ile Üniversitemiz Rektörlük Binası Toplantı Salonu’nda dün bir araya geldi. Gerçekleşen tanışma ve oryantasyon toplantısında Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Biber’e; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Aydoğan ile Genel Sekreter Hadi Gergit eşlik etti. Oryantasyon toplantısı Rektör Prof. Dr. Biber’in konuşması ile başladı. Üniversitemize yeni atanan akademisyenlerimize hayırlı olsun temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber : ‘‘Üniversite kurumu, baskı ve zorlamanın olmadığı, ayrım yapılmaksızın, kendi ayakları üzerinde durabilen, rüştünü ispatlamış, özgür ve özgün akademisyenlerin rahatça çalışabilecekleri kurumlar olmalıdır. Üniversitemizi büyütmede, eğitim kalitemizi arttırmada ve bilimsel çalışmalar üretmede emeğiniz olsun. Akademisyen olarak bizler, sorumluluklarımızı bilen ve bu sorumlulukları vazife bilinciyle yerine getiren bireyler olmalıyız. Bu coğrafyanın insanları olarak, Ardahan’a vefa borcumuzu, daha çok çalışarak, şehrin kalkınmasını sağlayacak projeler üreterek, ödemek zorundayız.’’ dedi. Sohbet şeklinde gerçekleşen toplantı, Üniversitemiz Yenisey Konukevi’nde akademik personellerimiz için verilen iftar yemeği ile sonlandı.