19 Nisan 2018

Ulusal ve Uluslararası Fonlara Erişim Eğitimi Tamamlandı

Ulusal ve Uluslararası Fonlara Erişim Eğitimi, Ardahan Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu Proje Uzmanı Ertuğrul Eminağaoğlu tarafından Üniversitemiz İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Nazım Hikmet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Filiz İtik’in katılımcılara girişimcilik hakkında genel bilgiler verdiği eğitim programında Eminağaoğlu KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) projeleri iş planı, hazırlık ve yazma aşaması ve hibe programları erişimi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Eğitim programının sonunda katılımcıların proje yazabilmeleri amacıyla KOSGEB İş Planı dağıtımı gerçekleştirildi.